Platformă industrială cu afacere la cheie, Voiniceni – Târgu Mureș!

€1,350,000
Vandut

10380

Property ID

23,899 m2

Marime

Descriere

True Imobiliare îți prezintă în exclusivitate o platformă industrială cu afacere la cheie, în localitatea Voiniceni, la 8km de centrul orașului Târgu Mureș!

Proprietatea se listează spre vânzare cu posibilitatea de a se oferi cumpărătorilor / investitorilor variante de preluare a afacerii la cheie, fabrica având în acest moment contracte externe de lungă durată în derulare pentru export de mobilier masiv și personal calificat.

Investiție pretabilă pentru absorția de fonduri europene până la 5 milioane de €.

Vezi VIDEO: truetravel.eu/fabricalacheiedevânzare

Configurație:

4.545m² – hale producție / depozitare – fundație din beton, suprastructură în cadre cu zidărie din cărămidă autoportantă, învelitoare din panouri tip sandwich.

342m² – Pavilioane expoziționale / administrative (regim P), cu fundaţie din beton, zidărie

portantă din cărămidă, acoperiş tip planşeu din beton.

84m² – Staţie hidrofoare (regim P), cu fundaţie din beton, zidărie portantă din cărămidă, acoperiş tip planşeu din beton.

1303m² – Şoproane (regim P), cu fundaţie din beton, suprastructură din cadre de metal, acoperiş tip şarpantă din grinzi cu zăbrele din metal, învelitoare din plăci ondulate din tablă.

Sunt construite cu 1-4 laturi deschidere, 9 m înălțime, ideal pentru garaj parc auto, TIR, autocare, utilaje deszăpezire, parc dezmembrări auto, depozitare materiale de construcții și instalații, etc.

169m² – Garaj (regim P), cu fundație din beton, zidărie portantă din cărămidă, acoperiş tip şarpantă din grinzi cu zăbrele din metal.

23m² – Staţie de epurare biologică (regim S), cu fundaţie din beton, zidărie portantă din beton, acoperiş tip planşeu din beton.

104m² – Grup de uscare (regim P), cu fundație din beton, suprastructură din cadre de metal cu zidărie autoportantă din panouri termoizolatoare, acoperiş tip şarpantă din grinzi cu zăbrele din metal, învelitoare din panouri termoizolatoare.

Proprietatea se întinde pe o suprafață de 23.899m², având construcții de 6570m², pe o platformă betonată de 18.000m² fiind total împrejmuită, având supraveghere video, toate utilitățile.

Versatilitate ridicată a halelor, pretabil pentru producție industrială, cablaje, mobilier, mică producție, logistică, depozitare, retail.

Spații birouri.

Preț: 1.350.000€ – negociabil

Posibilitate plații în mai multe transe.

Comision 0!

Abonează-te la canalul nostru de Youtube!

ID: 1063, Adresa agenție: str.Bolyai, nr.27, Târgu Mureș. tel. 0749 865 598, www.trueimobiliare.ro

Adresa

Adresa: Voiniceni
  • Tara: Romania
  • Judet: Mures
  • Oras: Voiniceni
Deschide in Google Maps
  • Property ID 10380
  • Pret €1,350,000
  • Tip proprietate Teren
  • Anul constructiei 1063
  • Marime 23,899 m2
  • Dimensiune teren 23,899 m2
  • Eticheta Vandut

Primeste directii

Contact

Constantin Ercean

Agent imobiliar
Tärgu-Mures, strada Bolyai, r. 27.
0749 86 55 98
trueimobiliare@gmail.com
Alte proprietati

Proprietăți similare