Despre noi

True Imobiliare ÔÇô cea mai activ─â agen╚Ťie imobiliar─â din T├órgu Mure╚Ö

De╚Öi activeaz─â pe pia╚Ť─â de doar 3 ani, True Imobiliare (part of True Group) se pozi╚Ťioneaz─â ca fiind una dintre cele mai active ╚Öi apreciate agen╚Ťii imobiliare din jude╚Ťul Mure╚Ö. Principiul pe care s-a cl─âdit ├«ntreaga activitate True Imobiliare are la baz─â sprijinirea clientului ├«n g─âsirea celor mai bune solu╚Ťii pentru v├ónzarea sau ├«nchirierea imobilelor ├«ntr-un mod facil, elegant ╚Öi rapid. Rapida cre╚Ötere a brandului s-a datorat ╚Öi celor 10 ani de experien╚Ť─â ├«n v├ónz─âri pe partea de traveling (prin prisma agen╚Ťiei de turism True Travel), unde nevoia clientului este un concept de baz─â.

Cum v─â diferen╚Ťia╚Ťi de concuren╚Ť─â?

Echipa True Imobiliare: Experien╚Ťa ne spune c─â ├«n 2023, vremuri ├«n care viteza ╚Öi tehnologia primeaz─â, un brand nu poate cre╚Öte doar prin a acorda aten╚Ťie nevoii clientului. Astfel, am ├«ncercat de la ├«nceput s─â dezvolt─âm un concept nou ╚Öi s─â cre╚Ötem brandul apel├ónd la cele mai bune ÔÇťunelteÔÇŁ de marketing, pe care le utiliz─âm. Am realizat c─â expunerea imobilelor pe toate canalele de social media (Facebook, Instagram, Tik Tok, Youtube), dar ╚Öi pe paginile din domeniul nostru este un aspect foarte
important, care genereaz─â vizibilitate ╚Öi clien╚Ťi. Materialele de promovare sunt realizate la un nivel profesionist, cu videograf/fotograf, oferind astfel poze si videouri (cadre cu drone, videouri complete de prezentare, fotografii cu ├«ntreaga
proprietate) de o calitate superioar─â, care ne ajut─â s─â relief─âm avantajele fiec─ârei propriet─â╚Ťi din portofoliul nostru.

Listarea propriet─âtilor ├«n exclusivitate ÔÇô element cheie

Am lucrat pe conceptul de listare a propriet─â╚Ťilor doar ├«n exclusivitate, metod─â ce s-a demonstrat foarte util─â pe pia╚Ťa din T├órgu Mure╚Ö. Acest lucru ne permite s─â ne ocup─âm p├ón─â la cel mai mic detaliu de promovarea fiec─ârui imobil ╚Öi s─â aloc─âm bugete importante pentru marketarea ├«n online (Google Ads sau Facebook Ads). De asemenea, proprietarul beneficiaz─â de un agent dedicat 100% pentru proprietatea lui, pe toat─â durata contractului.

Parteneri de încredere

Pentru a oferi clien╚Ťilor no╚Ötri servicii c├ót mai complexe ╚Öi complete, ne-am axat ├«nc─â de la ├«nceput pe dezvoltarea de parteneriate ╚Öi colabor─âri cu profesioni╚Öti din toate domeniile conexe activit─â╚Ťii imobiliare. Astfel, pe partea juridic─â am apelat cu ├«ncredere la serviciile Societ─â╚Ťii Profesionale Notariale Ciubuc─â & Asocia╚Ťii, pentru a veni ├«n sprijinul clien╚Ťilor no╚Ötri cu suportul juridic necesar, cu at├ót mai mult cu c├ót legisla╚Ťia ├«n domeniu este ├«ntr-o continu─â schimbare.
Fie c─â vorbim de notari, avoca╚Ťi, evaluatori imobiliari, agen╚Ťi bancari, evaluatori energetici, True Imobiliare ofer─â un portofoliu complex de parteneri, cu care putem g─âsi cele mai bune solu╚Ťii ╚Öi pe care clien╚Ťii no╚Ötri se pot baza.

 

Program de lucru:

  • Luni – Vineri: 09:00 – 18:00
  • S├ómb─ât─â: Offline – 0754 54 00 55
  • Duminic─â:┬áOffline – 0754 54 00 55

Date companie:

  • CUI: 41259348
  • Reg. Comert: J26/1306/2019
  • Adresa sediu social: Piata Trandafirilor, nr 27-30, ap 36 Jude╚Ť Mure┼č
  • Adresa birou: Strada Bolyai 27, T├órgu Mure╚Ö

 

Coduri IBAN (Banca Transilvania):

Cont RON: RO83BTRLRONCRT0504791401 Cont EURO: RO33BTRLEURCRT0504791401

Compara

Enter your keyword